Wie dan?

Wat begon als studieproject met geïllustreerde t-shirts is door de jaren heen uitgegroeid naar een veelzijdige onderneming. Een lange verbouwing was er voor nodig om te veranderen en een nieuwe richting in te slaan. Terwijl er weinig leek te gebeuren werd achter de schermen een jaar hard gewerkt aan het perfecte jasje.

 

Nieuwe producten, nieuwe identiteit, nieuwe locatie, maar voornamelijk het samenvoegen van alle multimedia en educatieve opdrachten die nu ook gaan vallen onder dezelfde naam, Geek de Chique.

 

Naast het maken van te gekke handgemaakte producten werk ik als multimedia en educatief ontwerper aan uiteenlopende projecten vanuit mijn studio aan huis in Rotterdam Noord. Mijn eeuwige nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik blijf ontwikkelen en steeds op zoek ga naar nieuwe oplossingen. Op mijn eigen eigenwijze manier.

 

Geek de Chique is nu dus allesomvattend voor al mijn nerderige opdrachten waarvoor ik uren naar codes zit te staren, de illustraties waarmee ik alles combineer, de producten met een lach en het les geven in film, animatie, eigenlijk alles media gerelateerd.

 

Daag me uit!

 

Lieke van den Berge

Back To Top