Wat dan?

Educatie

 

Cultuur en mediawijsheid zijn de basis bij de ontwikkeling van lesbrieven, het maken van interactief materiaal of het geven van creatieve workshops aan verschillende doelgroepen.

Illustratie en vormgeving

 

Van simpele illustraties, vrolijke beelden tot zakelijke vormgeving. Door middel van een unieke uitstraling en sfeer maken we samen de wereld een stukje mooier.

Nieuwe media

 

Interactieve websites, educatieve film- en animatieprojecten en voor een betaalbare oplossing kan er met WordPress alles gemaakt worden wat er te wensen valt.

Producten

 

De unieke producten zijn er sinds het allereerste begin. Handgemaakt en ontworpen en waar je zelf ook nog je eigen twist aan toe moet voegen. Uiteraard ook in opdracht.

Er wordt gewerkt aan …

[progress_bar title_tag=”h6″ percent_font_weight=”500″ title=”Website Parkmark” percent=”10″ percent_color=”#986695″ height=”25″ percent_font_size=”12″]

In samenwerking met tekstbureau The Write One wordt er gewerkt aan een nieuwe website voor de Parkmark.

[progress_bar title_tag=”h6″ percent_font_weight=”500″ title=”Communicatie voor educatie” percent=”15″ percent_color=”#986695″ height=”25″ percent_font_size=”12″]

Het uitvoeren van marketing en communicatie werkzaamheden ten behoeve van educatie in Het Nieuwe Instituut.

[progress_bar title_tag=”h6″ percent_font_weight=”500″ title=”Website Level 21″ percent=”10″ percent_color=”#986695″ height=”25″ percent_font_size=”12″]

Ontwikkelen van een website voor het beeldende kunst / gaming project Level 21 van Digital Playground.

Maar wat kan ik voor jou doen?

 

Laat me weten wat er in je hoofd rondgaat en ik help je graag om orde in de chaos te scheppen en samen te kijken naar een perfecte oplossing.

Back To Top