Geek de Chique | Geek de Chique | MEDIA CURSUSSEN
20041
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20041,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive
 

MEDIA CURSUSSEN

 

Werk:

Cursus DTP:

Vormgeving en fotobewerking

Cursus WordPress:

Een eigen website

In opdracht van:

Gemeente Vlaardingen

Periode:

September – Oktober 2014
Februari – Juni 2015

 

Via het servicepunt Vrijwilligers van de Gemeente Vlaardingen kunnen vrijwilligers uit Schiedam en Vlaardingen zich inschrijven voor een breed aantal cursussen om de organisatie professioneler te maken. Ik ontwikkelde twee cursussen om de externe communicatie te bevorderen.

 

DTP Vormgeving en Fotobewerking
Aan de hand van theorie en de basisregels voor grafische vormgeving ontdek je de kracht van communicatie in woord en beeld. Met het programma Pixlr wordt er een introductie gegeven op fotobewerking en gaan de vrijwilligers zelf aan de slag met het maken en bewerken van een perfecte foto voor publicaties.

 

WordPress
Via het publicatieplatform WordPress gaan de vrijwilligers een eigen organisatie website ontwerpen, bouwen en onderhouden. Ze krijgen informatie over WordPress, het ontwikkelen van de website, thema’s en grafisch ontwerp, installatie en hoe ze de website met FTP kunt publiceren. U gaat daarmee ook gelijk aan de slag.

 

Share On Facebook
Share On Twitter